ARROWS advisory group

27.9.2018

Vítejte v ARROWS. Jsme poradenská skupina, která pro klienty řeší právo, daně, dotace a korporátní pojištění. Rádi vám o nás sdělíme víc informací.

ARROWS advisory group je značka, pod kterou působí kooperující společnosti: 

  • ARROWS advokátní kancelář, s.r.o.
  • ARROWS tax & accounting, s.r.o.
  • ARROWS dotace, s.r.o. a
  • ARROWS pojištění s.r.o.
  • ARROWS akademie, s.r.o.

 AROWS advisory group je poradenská skupina, která pro klienty poskytuje právní poradenství od ARROWS advokátní kancelář s.r.o. v úzké návaznosti na účetní a daňové služby od ARROWS tax & accounting, s.r.o.. Obě společnosti úzce spolupracují navzájem i na jednotlivých projektech se společnostmi ARROWS dotace s.r.o. a ARROWS pojištění s.r.o. Všechny společnosti vzdělávají klienty a veřejnost v rámci ARROWS akademie s.r.o.

ARROWS advokátní kancelář s.r.o.

ARROWS advokátní kancelář je trvale rostoucí poradenská společnost poskytující vysoce expertní a probyznysově zaměřené právní poradenství v České republice a Evropě. V současné době je dle počtu právníků zapsaných u ČAK jednou z výrazně největších advokátních kanceláří v České republice.

 Zakládajícími partnery a společníky ARROWS advokátní kanceláře jsou:

JUDr. Jakub Dohnal, Ph.D., advokát

Mgr. Tomáš Pertot, advokát

Mgr. Jáchym Petřík, advokát

Mgr. Vojtěch Sucharda, advokát

JUDr. Lukáš Slanina, advokát

JUDr. Pavel Staněk, advokát

Mgr. Libor Zbořil, advokát

ARROWS advokátní kancelář má sídlo v Praze s tím, že reálně poskytuje právní služby po celé ČR, primárně ze sídla v Praze. Dále z páteřních kanceláří v Hradci Králové a Olomouci. Další pobočky má kanceláře ale i v Ostravě, Pardubicích, Plzni, Liberci a dalších krajských městech ČR, kde fungují plnohodnotné pobočky, nebo kontaktní místa.

V její pražské kanceláři a na dalších pobočkách po celé ČR aktuálně působí více než 60 právníků. V rámci sítě ARROWS legal network pak společnost ve spolupráci se zahraničními členskými kancelářemi poskytuje právní servis v celém regionu střední a východní Evropy.  Na mezinárodní úrovni je společnost propojena s advokátními kancelářemi na Slovensku, v Rakousku, Polsku, Maďarsku, Bulharsku, Švýcarku, Slovinsku, Chorvatsku, Řecku a na Ukrajině.

Nejvyšší expertízu kancelář dosahuje v oblasti transakcí, odborného korporátního práva, pracovního práva, daňového práva a veřejných zakázkách. Veškeré záležitosti klientů jsou řešeny v úzkém propojení právního a daňového pohledu. To vyjadřuje i slogan kanceláře „Právo a daně  bez hranic“. Díky tomu klienti mohou během jedné návštěvy vyřešit prakticky vše a navíc ušetří spoustu času a prostředků.

ARROWS advokátní kancelář v rámci dalších společností pro klienty poskytuje kompletní právní a daňové poradenství. Dále služby účetnictví, provozního managementu, prodeje a nákupu firem a odborného vzdělávání. Její klienti pod jednou střechou najdou zároveň i služby korporátního pojištění a dotačního poradenství.

ARROWS advokátní kancelář meziročně roste jak personálně, tak obratově v desítkách procent. V návaznosti na její předchozí složení je nárůst počtu jejích právníků každoročně větší než 15% a stejně tak v obratu tržeb za poskytování právní služby. Kancelář byla meziročně oceněna v Právnické firmě roku v letech 2015, 2016 a 2017.

Mezi nevýznamnější klienty společnosti patří dopravní skupina ARRIVA a realitní holding BIDLI. V hlavní skupině klientů jsou středně velké společnosti, municipality a soukromí investoři.

Dalšími částmi skupiny jsou:

  • ARROWS tax & accounting, s.r.o. - zakládající společníci Ing. Richard Sokol a Tomáš Čech
  • ARROWS dotace, s.r.o. - zakládající společník Mgr. Ing. Ondřej Čechák 
  • ARROWS pojištění s.r.o. - zakládající společník Libor Špunda

Chcete zobrazit celý článek ZDARMA?

Když nám na sebe necháte kontakt, heslo Vám rádi zašleme. K celé databází mají přístup zdarma i naši klienti a je stejné jako heslo k naší veřejné Wi-Fi v zasedacích místnostech.

JUDr. Jakub Dohnal, Ph.D.

JUDr. Jakub Dohnal, Ph.D
advokát, partner

Zadejte prosím heslo


Chcete heslo zdarma?

Podělte se s námi prosím o:

70+
zemí světa

60+
poradců

15+
let zkušeností na trhu