Tisková zpráva: ARROWS tax rozšiřuje svůj tým

25.11.2018

Poradenská skupina ARROWS, konkrétně ARROWS tax & accounting, s.r.o., která se zabývá daněmi, účetnictvím a auditem posiluje o Ing. Tomáše Pantlíka.

Tomáš Pantlík má za sebou bohaté profesní zkušenosti nabyté v účetním a daňovém oddělení pro olomouckou investiční společnost Unicapital a.s., kde během svého dlouholetého působení získal mnoho zkušeností především v oblasti finančních, realitních a bankovních služeb, dále pak také v oblasti stavebnictví, zemědělství, energetiky či sportu.

Své profesní zkušenosti během tohoto působení prohluboval studiem ekonomického oboru na Báňské univerzitě v Ostravě a následně v Praze na Zemědělské univerzitě. Po dokončení vysokoškolského studia a roční stáže v Londýně, díky které hovoří plynně anglicky, začal Tomáš Pantlík působit v daňovém oddělení společnosti Mazars s.r.o., kde se začal připravovat na zkoušky daňového poradce.

Tomáš Pantlík tak doplní tým účetních a daňových specialistů vedený Tomášem Čechem a Richardem Sokolem. "Jsme velice rádi, že jsme mohli náš tým účetních a daňových specialistů rozšířit právě o Tomáše, který se chce ve své kariéře posouvat právě u nás." dodává Tomáš Čech, účetní expert a partner. 

O ARROWS tax & accounting

ARROWS tax & accounting, s.r.o., pro klienty řeší daně, účetnictví a audit. Společnost se zabývá daňovou optimalizací, nastavováním komplexních peněžních a účetních procesů a ekonomickým poradenstvím. Klientům zajišťuje procesní a daňové audity k nastavení efektivních peněžních toků.

Kontakt pro media:

Tomáš Čech

účetní expert - partner

Mobil: 777 600 875

Email: cech@arws.cz

Chcete zobrazit celý článek ZDARMA?

Když nám na sebe necháte kontakt, heslo Vám rádi zašleme. K celé databází mají přístup zdarma i naši klienti a je stejné jako heslo k naší veřejné Wi-Fi v zasedacích místnostech.

JUDr. Jakub Dohnal, Ph.D.

JUDr. Jakub Dohnal, Ph.D
advokát, partner

Zadejte prosím heslo


Chcete heslo zdarma?

Podělte se s námi prosím o:

70+
zemí světa

60+
poradců

15+
let zkušeností na trhu